PKN
Hervormde gemeente Wjelsryp-Baaium
 
Volkstuinen

Volkstuin aan de Pastoryleane
Volkstuinen

 

 

Ploeteren in de moestuin, het lijkt je al even oubollig als het breien van kerstballen? Fout! Want tuinieren is weer helemaal hip. Haal dus vlug die spade en schoffel van onder het stof en binnenkort kan ook jij genieten van gezonde (en goedkope) zelfgekweekte groenten!
De diaconie van Wjelsryp-Baaium heeft nog een mooi stukje groententuin in de aanbieding. U kunt zo beginnen. Lekker buiten bezig zijn en 's avonds groenten op tafel zetten die een paar uur eerder nog aan de plant hingen of in de grond stonden. Is er een overtuigender keurmerk dan een versgeplukt kropje sla waar een slak al goedkeurend aan genibbeld heeft..?.
En zou het niet fijn zijn om in deze tijden van crisis ook al is het maar een klein beetje, zelfvoorzienend te zijn? Om een deel van je voedsel zelf te verbouwen? Wanneer je daar een beetje handig in wordt, kan het je veel geld besparen.
Heeft u hiervoor belangstelling?
Neem dan eens contact op met Hendrik, Sietske of Tini.

 

terug
 
 
AVG
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.